Teatro alla Scala

5.0 (2)
Teatro alla Scala i Milano är ett av världens vackraste och mest berömda operahus! Upplev en opera- eller balettföreställning på La Scala och gör ditt besök i Milano komplett! Boka dina biljetter här!

Teatro alla Scala i Milano, kanske bättre känt som La Scala, öppnade år 1778 och är ett av de mest berömda operahusen i världen.

Se karta över parkett och balkonger på La Scala HÄR!
Se karta över logerna på La Scala HÄR!

Platser i Kategori 7 har begränsad sikt (restricted view) och är de brun-markerade platserna du finner på salongsöversikten.
Kategori 2 till 6 är de grön-, blå- och rosa-markerade platserna du finner på salongsöversikten.
Kategori 1 är de gul-markerade platserna du finner på salongsöversikten.

Vi kan inte påverka er exakta placering inom kategorierna, men garanterar att du placeras i den kategori du har valt (1, 2 till 6 eller 7).

VIKTIG INFORMATION:
- Dina biljetter levereras till ditt hotell i Milano.
- Biljetterna levereras dagen innan föreställningen. Det är ABSOLUT NÖDVÄNDIGT att ni till 100 % uppger korrekta hotelluppgifter, eftersom vi inte har möjlighet att dubbelkolla dessa uppgifter. Leveransen av era biljetter sker endast enligt de uppgifter ni har uppgett, varken vi eller vår agent i Italien dubbelkollar de uppgifter ni har gett oss! 
- NOTERA! Priset du betalar per biljett på denna webbplats är inklusive bokningsavgifter till operan, vår lokala agent i Italien och till oss. Den biljett leverantör vi samarbetar med på den här webbplatsen är en officiell agent för La Scala. Till följd av dessa bokningsavgifter (till operan, vår agent och oss), är det skillnad på det pris du betalar per biljett på vår hemsida och priset som står tryckt på biljetterna du får i Milano. Det pris du betalar för biljetterna här på webbplatsen är högre, och för vissa föreställningar mycket högre, än det pris du ser på de biljetter du får levererade. Det pris du betalar inkluderar även leverans till ditt hotell, lokal skatt och moms.
- I händelse av inställd föreställning på grund av strejk eller annan oförutsedd händelse, återbetalas endast biljettpriset, bokningsavgifter återbetalas ej. 
- Vi säljer inte barn- eller pensionärsbiljetter till Teatro alla Scala på denna webbplats.

Öppettider

Löpande repertoar. Föreställning vanligtvis kl 19.00 eller 20.00 - men tiden kan ändras!
Boka nu

Fantastiskt: 5.0 – 2 omdömen

Vägbeskrivning

Teatro alla Scala

Adress
Teatro alla Scala, Via Filodrammatici 2, 20121 Milano, Italy.

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!