Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Milano

Välkommen till MilanoBiljetter.se, bokningssidan för dig som önskar biljetter till upplevelser, sightseeing, sevärdheter och turistattraktioner i Milano. Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till bland annat opera och balett på Teatro alla Scala och fotbollsbiljetter till Inter Milan och AC Milan. Du kan utforska Milano på en Segway, via Hop-on Hop-off bussar eller på någon av våra populära guidade sightseeing turer. E-biljetter skickas direkt till din e-postadress!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Platsinformation

Katedralen Duomo di Milano

Katedralen Duomo di Milano

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Katedralen Duomo di Milano

Från 796 kr
Duomo di Milano är en av världens mest kända katedraler och ett absolut måste att besöka när du är i Milano. Denna guidade tur inkluderar prioriterad entrébiljett, så du går direkt in i Duomo och skippar alla köer, och får höra mer om katedralens fascinerande historia av din guide.

Vad ingår?
- Engelsktalande guide
- Inträde till Duomo & takterrassen
- Garanterad liten grupp

Under din 2,5 timmars rundtur berättar din lokala guide om Milanos mest kända kuriositeter, från solursstigen och ritualen med den heliga Nail, till historien om aposteln som flåddes levande och mycket mer.

Efter att ha utforskat insidan av Duomo, beger vi oss till katedralens terrass med hiss. Notera: du går inte förbi eventuella köer till hissen. Från terrassen har du en otrolig utsikt över staden. Du har gott om tid till att ta minnesvärda fotografier av allt från de gotiska kyrkspirorna och ikoniska medeltida tornen till stadens nya skyskrapor, och du kan ta en närmare titt på de otroliga skulpturer som befolkar Duomo.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med på turen.

Hur länge varar turen?
Ca 2,5 timme.

Råder det särskild klädkod inne i katedralen?
Ja, katedralen har en strikt, men enkel klädkod. Axlar, mage och knän ska vara täckta, för både kvinnor och män. Jeans är tillåtna. Vi rekommenderar bekväma skor. Det är inte tillåtet att bära mössa, hatt eller keps inne i katedralen.

Observera att Duomos personal har rätt att neka dig tillträde på grund av rådande klädkod, utan återbetalningsskyldighet.

Viktig information:
- Denna tur är inte lämplig för gravida kvinnor.
- Denna tur är inte rullstolsanpassad.

Öppettider

Turer måndag-lördag kl. 14:30.

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Spara tid - prioriterad entré

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Katedralen Duomo di Milano

Adress
Piazza del Duomo 20, 20122 Milano

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!