Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Katedralen Duomo di Milano

Katedralen Duomo di Milano

Katedralen Duomo di Milano

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Katedralen Duomo di Milano

Duomo di Milano är en av världens mest kända katedraler och ett absolut måste att besöka när du är i Milano. Denna guidade tur inkluderar prioriterad entrébiljett, så du går direkt in i Duomo och skippar alla köer, och får höra mer om katedralens fascinerande historia av din guide.

Vad ingår?
- Engelsktalande guide
- Inträde till Duomo & takterrassen
- Garanterad liten grupp

Under din 2,5 timmars rundtur berättar din lokala guide om Milanos mest kända kuriositeter, från solursstigen och ritualen med den heliga Nail, till historien om aposteln som flåddes levande och mycket mer.

Efter att ha utforskat insidan av Duomo, beger vi oss till katedralens terrass med hiss. Notera: du går inte förbi eventuella köer till hissen. Från terrassen har du en otrolig utsikt över staden. Du har gott om tid till att ta minnesvärda fotografier av allt från de gotiska kyrkspirorna och ikoniska medeltida tornen till stadens nya skyskrapor, och du kan ta en närmare titt på de otroliga skulpturer som befolkar Duomo.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med på turen.

Hur länge varar turen?
Ca 2,5 timme.

Råder det särskild klädkod inne i katedralen?
Ja, katedralen har en strikt, men enkel klädkod. Axlar, mage och knän ska vara täckta, för både kvinnor och män. Jeans är tillåtna. Vi rekommenderar bekväma skor. Det är inte tillåtet att bära mössa, hatt eller keps inne i katedralen.

Observera att Duomos personal har rätt att neka dig tillträde på grund av rådande klädkod, utan återbetalningsskyldighet.

Viktig information:
- Denna tur är inte lämplig för gravida kvinnor.
- Denna tur är inte rullstolsanpassad.

Öppettider

Turer måndag-lördag kl. 14:30.

Boka
Från 779 kr

tor, 29 sep 2022

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Spara tid - gå före i kön

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Katedralen Duomo di Milano

Adress
Piazza del Duomo 20, 20122 Milano

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!