Sightseeing

Biljetter till Milano Sightseeing! Lär känna Milano på en Hop-On Hop-Off busstur eller varför inte utforska Milano på en Segway eller på någon av våra populära sightseeingturer! Här kan du med fördel boka din förköpsbiljett till Milano Sightseeing!

Sightseeing
 
Hop-On Hop-Off Milano

Hop-On Hop-Off Milano

Upplev Milano bekvämt och i din egen takt med vår Milano Hop-on Hop-off City Sightseeing. Du hoppar helt enkelt ombord på en av de många röda bussarna och åker iväg för att utforska Milano. Du kan hoppa av och på när du vill och stanna vid de olika sevärdheterna så länge du önskar. Det kommer alltid en buss till…

Från 239 kr
Kulinarisk promenad i Milano

Kulinarisk promenad i Milano

Följ med på en sightseeingtur där italienska delikatesser står på menyn! Lär dig mer om det italienska köket och provsmaka delikatesser och viner på denna kulinariska kvällspromenad!

Från 704 kr
Milano på en segway

Milano på en segway

Milano på en Segway är ett mycket roligt och annorlunda sätt att utforska och få veta mer om Milano. Följ med och glid fram längs de underbara gatorna i Milano, Italiens mode huvudstad. Boka biljetter till Milano Segwaytur här!

Från 813 kr
Vinprovning i Milano

Vinprovning i Milano

Vinprovning i Milano är ett roligt och spännande sätt att smaka italienska viner och aperitifer. Njut av vin och tilltugg på en lokal vinbar i hjärtat av Milano. Beställ dina biljetter till Vinprovning i Milano redan idag!

Från 380 kr
Kvällstur i Milano på en Segway

Kvällstur i Milano på en Segway

Följ med oss på en kvällstur på en Segway i Milano och upplev en minnesvärd resa genom den vackra staden fylld av ljus. Det är ett roligt och lärorikt sätt att lära känna Milano! Boka biljetter redan idag!

Från 813 kr
Katedralen Duomo di Milano

Katedralen Duomo di Milano

Duomo di Milano är en av de mest kända katedralerna i världen och ett absolut måste att se när du besöker Milano. Vår tur inkluderar prioriterad entrébiljett, du går direkt in i Duomo, och får höra mer om katedralens fascinerande historia av din guide. Boka din tur här!

Från 704 kr
Heldagstur till Comosjön

Heldagstur till Comosjön

Lämna vimlet i storstaden Milano och utforska det närliggande landskapet för en dag. De vackra Alperna, fantastiska sjöar, otroliga villor och den schweiziska gränsen, allt väntar bara en timme utanför Milano. På denna tur får du att uppleva det bästa av Lugano, Comosjön och Bellagio. Boka här!

Från 1094 kr
Vin & tilltugg vid de gamla kanalerna

Vin & tilltugg vid de gamla kanalerna

Följ med på en kvällstur i Milano och provsmaka några av områdets fina viner med tilltugg. Denna utflykt kombinerar kultur, italienska viner och aperitifer med en trevlig kväll ute, när vi äter och dricker oss igenom det fascinerande kanalområdet Navigli. Boka biljetter online!

Från 639 kr
Svenska
Ticmate
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen