Heldagstur till Comosjön

Heldagstur till Comosjön

Pris från 1083 kr

Lämna vimlet i storstaden Milano för en dag och utforska det närliggande landskapet. Alperna, fantastiska sjöar, otroliga villor och den schweiziska gränsen, allt väntar på dig, bara en timme utanför Milano. Upplev det bästa av Lugano, Comosjön och Bellagio på en heldagsutflykt från Milano.

Höjdpunkter:
- Heldagstur till Comosjön, Lugano och Bellagio
- Njut av en 2-timmars båttur på Comosjön
- Besök den vackra staden Bellagio, "Comosjöns Pärla"
- Shoppa choklad & andra specialiteter i Lugano, Schweiz

Kändistäta Comosjön
Den första destinationen på dagen blir staden Como, där vi kliver ombord på en båt för en 2-timmars kryssning på Comosjön. Det är en unik möjlighet att njuta av det fantastiska landskapet och se de magnifika villorna som finns runt sjön. Comosjön är ett berömt semestermål för Hollywood-stjärnor och andra kändisar, och under kryssningen får du se var George Clooneys och Richard Bransons villor finns, samt villor för tidigare Star Wars- och James Bond-filminspelningar.

Därefter når vi den berömda staden Bellagio, "Comosjöns Pärla”. På plats i Bellagio får du tid på egen hand till att strosa runt och njuta av staden, kanske shoppa lite eller bara koppla av och äta en bit mat.

Lugano - Schweiz' Monte Carlo
Därefter åker vi till Lugano, ”Schweiz’ Monte Carlo”! På mindre än en timme, passerar vi den italienska gränsen och kommer in i Schweiz. Det blir en naturskön resa till foten av Alperna och staden Lugano, som ligger vid den vackra sjön med samma namn. Denna italiensktalande stad är ett av Schweiz främsta turistmål och favoritplats för många celebriteter.

Guidning på engelska. 

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen. Var börjar turen? 
Samling vid nålskulpturen ”Ago, Filo, e Nodo”, utanför Cardona järnvägsstation, Piazzale Luigi Cardorna. Samling 15 minuter innan turens start. 


Hur länge varar turen? 
Ca 10,5 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 2-14 år. Barn under 2 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

Behöver jag visum?

Ja, du behöver korrekt visum i passet för att resa in i Schweiz. Se visumkraven här.

 

Boka biljetter

Datum
Heldagstur till Comosjön Info

Heldagstur till Comosjön
Samling vid foten av skulpturen "Ago, Filo, e Nodo" (nål, tråd, och knut) framför Cardona järnvägsstation, Piazzale Luigi Cadorna.

Info

Heldagstur till Comosjön
1-31 maj: torsdag & lördag kl. 08.30
1 jun-31 okt: tisdag, torsdag & lördag kl. 08.30

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Ta tåget, M1 eller M2 (röd eller grön linje), till Cadorna FNM-Triennale utgången. Den stora skulpturen är vid den sydöstra delen av stationen när du kommer ut.

Se på en karta Se på en karta

Svenska
Ticmate
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen