Sök biljetter

Liknande kategorier

Våra kunder säger

En 3 timmars tur som blev en 3,5 timmars tur

"En 3 timmars tur som blev 3,5 timmars tur. Vi hade valt företaget When in Rome, ett litet famlije företag och vi blev så nöjda ! För det första hade de en egen lokal där vi samlades och blev indelade i grupper. Smidig och tydkiga instruktioner av personalen. Där fanns en liten monter där man kunde köpa smycken, en automat för dricka o snacks, samt toalett. Vi fick en kunnig, påläst och humoristisk guide, Elionora. Hon var duktig på att komunicera med gruppen och hade en blick för gruppen, även om hon inte kände oss så kände hon igen oss och väntade in om hon saknade någon. Vi fick en bra genomgång av sakerna vi såg på vägen och inte minst gick hon igenom målningar vi skulle se inne i det Sikstinska kapellet. Det blev precicerat att där inne skulle råda tystnad -tyvärr vae det grupper som inge fått samma instruktion, det var ett konstant sorl där inne. Mycket folk. Men vi klarade oss som grupp och fick se allt hon berättat om. Det som var mindre bra var vatikanens behov för att fösa in så många människor samtidigt . Det var för mycket folk. Vi fortsatte över till St Peters Basilika och katakomberna. Intdessant. Elionora skaöade liv åt reliefer och skulpturer. Vi var väldigt nöjda med henne. When i Rome levererade varan och vi fick valuta för pengarna. De har flera turer och vi kommer att använda dom igen nästa gång också."

Nina fre, 19 apr 2019

Varför handla hos oss?

Biljetter i Milano

Välkommen till MilanoBiljetter.se, bokningssidan för dig som önskar biljetter till upplevelser, sightseeing, sevärdheter och turistattraktioner i Milano. Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till bland annat opera och balett på Teatro alla Scala och fotbollsbiljetter till Inter Milan och AC Milan. Du kan utforska Milano på en Segway, via Hop-on Hop-off bussar eller på någon av våra populära guidade sightseeing turer. E-biljetter skickas direkt till din e-postadress!

  • Över 3 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Ticmate Charity

Sightseeing

Sightseeing och guidade turer är ofta det bästa sättet att snabbt få en överblick över en stad. Oavsett om du bara stannar en kort tid eller vill lära känna en stad bättre så kan en sightseeing eller en guidad tur till fots eller på t.ex Segway eller cykel vara ett fantastiskt sätt att få en känsla över de verkliga möjligheterna så att du sedan kan fortsätta utforska staden på egen hand till fots. Köp biljetter till våra utvalda guidade rundturer redan innan du reser så får du mer tid över till att lära känna staden du reser till.