Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

AC Milan

AC Milan, Rossoneri, grundades 1899 i Milano i norra Italien. Klubben grundades som en fotboll- och cricketförening av britterna Alfred Edwards och Herbert Kilpin. Det är även tack vare sin brittiska bakgrund som klubben heter AC Milan då Milan är den engelska stavningen på Milano.

Under en tid då den Italienska ligan, Serie A, var en av de bästa i världen var laget AC Milan på allas läppar. Mellan 1988 och 2004 vann laget sju inhemska ligatitlar och fyra Europacup- och Champions League titlar, och åren de inte vann var de med och slogs in i det sista.

AC Milan är ett av de mest klassiska lagen i världen och färgerna rött och svart (Rossoneri) förknippas direkt med Milanoklubben. Laget delar arena med lokalkonkurrenten Inter. Det officiella namnet på arenan är Stadio Guiseppe Meazza. Guiseppe Meazza är en av de bästa fotbollsspelarna som någonsin spelat för Inter, och just därför använder sig aldrig Milan-fansen av det officiella namnet! För dem heter arenan San Siro. När San Siro är fullsatt är det en av de mäktigaste fotbollsarenorna i världen. Fansen Curva Sud skapar fantastiska tifon och sjunger i 90 minuter medan deras älskade Milan kämpar om ytterligare framgångar nere på planen. Den svenske domaren Jonas Eriksson har sagt att han aldrig fått en så stor självförtroende-boost som när han klev ut direkt efter Milanspelarna i en match mellan AC Milan och FC Barcelona i Champions League.

När man äntrar San Siro kliver man raka vägen in i en historiebok som ännu inte är färdigskriven, där Rossoneri är författarna och Curva Sud är kritikerna som gör allt för att ändra berättelsen till det bättre.

Ticmate Charity

AC Milan

Här kan du se AC Milans matchprogram på Stadio San Siro Giuseppe Meazza i Milano denna säsong. Vi säljer biljetter till alla nedanstående hemmamatcher och bortamatcher i Seria A, Italienska cupen och Champions League med AC Milan.

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till AC Milan.