Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Milano

Välkommen till MilanoBiljetter.se, bokningssidan för dig som önskar biljetter till upplevelser, sightseeing, sevärdheter och turistattraktioner i Milano. Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till bland annat opera och balett på Teatro alla Scala och fotbollsbiljetter till Inter Milan och AC Milan. Du kan utforska Milano på en Segway, via Hop-on Hop-off bussar eller på någon av våra populära guidade sightseeing turer. E-biljetter skickas direkt till din e-postadress!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Juventus vs Milan

AC Milan och Juventus har en sak gemensamt, de båda hatar Inter mest av allt. Hatet till den andra Milano-klubben gör lätt att de själva glömmer bort varandra, men AC Milan - Juventus är en riktig stormatch i Italien. Den enorma arenan San Siro har ofta flera stolar som gapar tomma när lag från den nedre halvan av tabellen gästar Mian, men när det är stormatch på gång är San Siro landets mäktigaste arena. När “Den gamla damen”, Juventus åker dom knappa 13 milen till Milano skapar båda lagens supportrar en fantastisk stämning, något som lyfter skickliga spelare till spelare av världsklass. På Juventus Stadium är det alltid fullsatt men när en toppkonkurent som Milan står för motståndet gäller det att visa sig från sin bästa sida och då sjunger de svartvita för fulla halsar.

Ticmate Charity

Juventus vs Milan

Här kan du köpa biljetter till matchen mellan Juventus och Milan. Vi säljer biljetter till alla Juventus och AC Milans hemmamatcher.