Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Inter Milan

FC Internatzionale Milano, mer känd som Inter, grundades 1908 som en gren av Milan Cricket and Football Club (den klubb vi idag kallar AC Milan). Det var en grupp schweizare och italienare som var besvikna på den italienska dominansen i klubben och grundade därför istället FC Internazionale, en internationell fotbollsklubb.

Klubben hade stora framgångar under 1950- och 1960-talet och är en av Italiens mest framgångsrika klubbar genom tiderna. Inter delade sina allra största glansdagar med Juventus, det blev alltid spännande matcher när de två lagen möttes och en stor rivalitet mellan supportrarna började gro. När lagen spelar mot varandra kallas matchen fortfarande för “Derby d’Italia” eftersom mötet länge avgjorde vilket lag som skulle vinna ligan och kampen om Italien.

När något av Milano-lagen har vunnit ligan firar supportrarna ligatiteln utanför den stora katedralen i Milano, Duomo. Högst upp på Duomo finns en staty av Madonnan som blickar ner på de nya mästarna. Därför kallas matchen mellan lokalkonkurrenterna FC Inter Milan och AC Milan "Derby della Madoninna".

När Inter spelar stormatcher som dessa är stämningen riktigt mäktig och oavsett hur det går i ligan eller matchen bjuder Guiseppe Meazza-stadions “Curva Nord” på makalösa tifon och mäktig sång.

Åren mellan 2006 och 2010 måste ändå räknas som Inters mest framgångsika period, då vann laget ligan fyra år i rad och klubbens första Champions League-titel. Klubben tilldelades även ligatiteln 2005/06 i efterhand då Juventus blev av med sin ligatitel som resultat av den stora mutskandalen som präglade italiensk fotboll den säsongen, på efterhand känd som “Calciopoli-skandalen”.

Ticmate Charity

Inter Milan

Inter Milan är ett av de stora italienska fotbollslagen och ett av de största lagen i Milano. Missa inte chansen chansen att se fantastisk fotboll live i den makalösa inramningen som Inters supportrar ger. Köp dina biljetter till Inter Milan här innan du åker hemifrån.

Vi beklagar, just nu finns det inga biljetter till Inter Milan.